Господинот многу се изнервирал од бензинската пумпа која му ги зела парите, а бензин нема

Прво плати, после полни е концепт на кој работат голем број бензински пумпи во Канада. Но што се случува кога пумпата ќе се збуни?

Нема ни пари ни бензин.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.