Господинот си ужива во класичната музика во автомобилот, а жената од надвор врие

Затоа што вистискиот џентлмен не влегува во конфликт со жени.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.