Госпоѓата има нов автомобил, но каде се ставаше бензин во чудово

„Еднаш ставав, овде некаде беше…“ :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.