Госпоѓата си влезе во лифтот, но си го заборави кучето (жестоко)

Среќа во несреќа е што посотјат херои во вистинскио живот и тие не носат наметки, но спасуваат животи.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!