Госпоѓата со маска има една тајна која многу добро ја крие од другите луѓе

Музиката во позадина цело време најавува нешто, но ова беше неочекувано :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.