Гости ли ќе имаме? (виц)

Жената се враќа од супермаркет со 10 пива, 2 шишиња вино, 1 вотка и 2 леба. Мажот ѝ:
– Гости ли ќе имаме?
– Не!
– А зошто ни е толку леб?