Гостинот сакаше да проба видео игра со виртуелна реалност и тоа го направи на многу смешен начин

Кога прв пат во животот правиш нешто, сѐ може да се случи. Човекот требаше да помине преку една тесна патека, но патеката се наоѓа многу високо во воздухот. Никој не очекуваше ваков развој на настаните.