Гостиварчанец покажа кој е на „врвот“ на ланецот на исхрана

Рамбо од Гостивар се избори со ситуацијата.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.