Готвачот имаше мала незгода во кујната, но не е проблем, врелото масло ќе го изгасне со вода!

Кој рече дека пржењето било лесно и секој може да го изведе? Работата особено се комплицира ако шпоретот е на плин.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!