Грабеж (виц)

– Как си бе брат? Не изгледаш добро?!
– Лошо брат, многу лошо! Пред малку поради еден идиот останав без еден заб и ми ги зеде парите!
– Некој уличен крадец? Мафијаш?
– Не! Стоматолог!