Град во Бразил им се закани по живот на рибарите

Тие не очекувале дека може вака да ги „нападне“.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!