Градежниот работник го става заштитниот шлем со стил

Забавата на работно место е она што те тера да стануваш секое сабајле во 6.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.