Граѓаните чекаат пред Агенцијата за вработување додека вработените внатре се на „обука“

Еден похрабар со телефонот в рака, реши да провери каква е таа „обука“ среде работно време, поради која целата институција мора да е нефункционална.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.