Грчкиот земјоделец им помага на полицајците да се справат со рзбеснетите мигранти на границата со Турција

Современите земјоделци знаат дека нема проблем кој што не може да се реши со вистинскиот пестицид.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!