Грдата страна на Куманово: Количка полна со шут заврши право во реката

Според тоа како изгледа реката ова дефинитивно не им е првпат.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!