Грев, спасител, грев: Странски турист ја открива „тајната“ на македонскиот народ

Странски турист ја посети Битола и ја откри долгочуваната „тајна“ на македонскиот народ.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.