Маж на годината: Грижливиот сопруг стана „човечко столче“ за својата бремена сопруга

Сопружници од Кина чекале ред за преглед кај лекар. Жената е во поодмината бременост, но никој од наоколу присутните не го отстапува своето место и зјапаат во телефоните.

Загрижениот сопруг сепак реши да реагира и се претвори во „човечко столче“ за жената да може малку да ги одмори нозете.