Грујо и Мијалков во Будипешта

За сеир ни нема рамен во светот! Браво за брзината со која се реализира ова видео!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.