Група американски измамници прават лажни корона тестови за 240 долари по човек

Но, луѓето успеаја да ги снимат и да ги разоткријат, па сега ќе свират клавир зад решетки.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!