Група бразилски идиоти крадат огромен телевизор од ресторан

Планот им е основен, да го скршат стаклото, да го откачат телевизорот и да бегаат со автомобилот, но ги фати паника и тоа голема.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.