Група дебили се тепаат со сабји на патот!

Добредојдовте во 21 век, времето во кое еволуцијата тргна во обратен правец и тоа со голема брзина.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!