Група на мажи му го разубавија денот на малото девојче во метро пеејќи ѝ ја омилената песна

Позитивната енергија се чувствува на позитивни места. Даглас Коста и неговите пријатели биле на метрото во Рио де Жанеиро, Бразил, за време на забавата по повод карневалот. Момците забележале едно мало девојче кое им изгледало тажно и тие решија да ја расположат на најдобриот можен начин.

Почнале да ја пеат „Baby Shark“ (Бебе ајкула), а и девојчето не е исклучено од настапот. Едноставно позитив на денот!