Група организирани крадци на банкомат ѝ ја украдоа картичката на жената и ѝ го дознаа пинот

Техниката им е извежбана да те збунат и да не знаеш што се случува околу тебе. Првиот од групата ѝ го виде пинот. Во вакви ситуации веднаш, без чекање јавувајте се на телефон во банката и блокирајте ја картичката.