Група полицајци неутрлизираат напаѓач со нож на прилично необичен начин

Никој не сака да ризикува да му се приближи, а не сакаат ни да го застрелаат, затоа што очигледно си има психички проблем човекот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!