Хардкор зимски риболов за вистински мажи!

Жените мислат дека имаат швалерки, а тие ловат ли ловат риби во мразот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.