Хери Мек веројатно е најдобриот „фристајл“ рапер на планетата, а еве го и доказот: Ѝ го разубави дено на девојката, а и нашиот!

Човекот прави видео чет со непознати луѓе, им вели да му кажат 3 збора од кои тој ќе состави песна, но тоа не е се. Во песната тој ги опишува и движењата, изгледот и гестовите на соговорникот.