Херојот на денот му го спасува животот на миленичето на децата, кое пропаднало во замрзната вода

Прашање на минути беше колку ќе издржи кучето во мраз студената вода, да не се најдеше некој ваков хуман човек да му помогне. Не за џабе го носи крстот на градите!