Хероината на ова видео има АНГЕЛСКИ ГЛАС! Опуштете се и уживајте!

Не заборавајте да им го испратите видеото и на вашите пријатели, за и тие да поуживаат малку.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.