Херој на фармата (Логичка игра)

Логички предизвик за оваа недела: спои ги животните но само по определен редослед.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.