Херој на неделата!!! Един Мерсовски

На одење на тренинг денес, забележал 3 деца на возраст од 8 до 10 години како се дават во Water wave канал кој се влева во охридско езеро. Херојски се фрлил во водите и ги спасил дечињата кои барале помош во ладните води.

Испратил: Ана Најчевска

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.