Херојско дело во Куманово: Полицаец спаси девојка од сигурна смрт

Целата приказна не ја знаеме, но едно е сигурно девојката заслужува втора шанса, а полицаецот секоја пофалба за брзата реакција.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!