Херојско спасување на онесвестен човек во запален автомобил од страна на двајца американски полицајци

Редно време беше некој да им го обели образот на американските полицајци. Двајцата бестрашни херои на видеото се Чендлер Карера и Еди Пинеда од Округот Осстин-Тревис. Тие добиле повик дека онесвестен човек гори со се автомобилот, со ногата на гаста. Полицајците успеаја да го излечат човекот точно на време, пред автомобилот да екслодира.