Хигиената е најважна во борбата против вирусот, а еве како се чисти ѓубрето од улиците на Кочани!

Наместо да ги дезинфицираат цели како што тоа го правеа Кинезите, нашите власти кантите не можат да ги испразнат. Градоначалници, сега ви е шансата да се покажете пред народот! Погледнете ги селаните од Копанце, тетовско!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.