Химна на сите македонски политичари: „О како ги сакам парите!“

Песната е стара 23 години и за жал сè уште боли од што е вистинита!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.