Хит за локалните избори 2021: Ќе ти дојдам вечер јас со пенкала

Виновник за ова хумористично ремек дело е нашиот пријател од Охрид, Вик Какаротски. Уживајте!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.