Хокеарите го прославуваат голот со давењето на Дарт Ведер познато како „Force choke“

Љубителите на Војна на ѕвездите многу добро знаат што е тоа „Force choke“, а хокеарите на америкнскиот универзитет „Либерти“ совршено го рекреираа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.