Холадски фотограф прави колажи кои слатко ќе ве насмеат

Артур Мебиус е фотограф и сопственик на рекламна агенција кој живее и работи во Холандија. Роден е во 1971 година во Хилверсум, а образованието го стекна на Академијата за уметности во Хаг. Сега Мобиус живее со своето семејство во предградијата на Амстердам. Артур прави прекрасни фото колажи, а секое негово дело е независна приказна со хумор и интересни заплетови.