Холандскиот велосипедист кој мрази странци и мисли дека сите возила треба да излезат надвор од патот за тој да помине

Возачот на 15-тони тешкиот камион дури и застанал, за да може велосипедистот безбедно да помине, но овој не се дава. Гледајте до крај!