Хорор случка на црн пат ноќно време во руралните делови на Русија

Русинот подзастана да види што е тоа што личи на дух. Снимката не е со најдобар квалитет, што уште повеќе те остава во прашалници.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!