Хорор верзии на познати цртани филмови

Добра пародија е форма на уметност; музика, филм или корица на книга. Погледнете ги овие хорор пародии од цртаните филмови.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!