Храбар возач им ги спасува животите на тројца луѓе заглавени во запалено возило

Среќа што ваков човек се најде на местото на несреќата, а десетици други луѓе само погледнаа и поминаа, без трошка хуманост во нив. Инцидентот се случи во југозападна Кина.