Храбрата плавуша си најде екстремна лизгалка

Едно не ми е јасно: Што мислеше дека ќе се случи кога ќе стигне најдолу?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.