Храбриот и искусен багерист не греши 2 пати… само еднаш!

Не за џабе се вели дека храброста и лудоста ги дели само една тенка линија.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!