Хрватска, земја со многу убавини кои вредат да се посетат

Најчесто гледаме далечни егзотични дестинации, но дестинација која е избор и на најбогатите луѓе во светот поради своите убавини е многу блиску до нас. Погледнете ги убавините на Хрватска низ фотографии.