Ијан, што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?

Малиот точно знае што сака да биде во животот, а уште оди во градинка. Браво за бујната фантазија!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.