И делфинот знае што е добра риба

Како да препознаеш машки делфин? Ако го прави ова, дефинитивно е машки!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.