И големите машини мора да се транспортираат некако, но ова беше луда идеја

Изгледа се расипа нешто машината на крај 🙂.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!