И кечерите во рингот мора да се придржуваат до строгите правила за спречување на ширењето на корона вирусот

Едниот зеде стол за да го тепа другиот, на што судијата реагираше превентивно :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.