И мајките одлепија на интернет! Предизвик кој го започна на Алекс мајка му: Смеј се додека го правиш ручекот

Зошто да е досадно, кога во самоизолација може и да биде збавно, со интернет пријателите.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.