И мажите знаат да бидат „Керен“ особено кога станува збор за храна

Клиент во ресторан за брза храна беше наречен машки „Карен“, откако врескаше по вработените за да му ја донесат нарчката.

Се верува дека шокантната снимка е снимена во „Попај“, ресторан за брза храна познат по тоа што го маринира месото 12 часа за да го произведе своето многу сакано пржено пилешко.

Овој „Керен“ очигледно е многу гладен па затоа си зеде за право да вика по вработените велејќи „Дајте ми го моето е*ено пилешко!“.